Negen maanden na onze eerste corona-update zijn we helaas nog niet van het coronavirus af. Naar aanleiding van de recente communicatie van het kabinet moeten we helaas weer strengere maatregelen aankondigen. Hoewel de impact op onze vereniging vooralsnog te overzien was en we met beperkingen toch konden sporten zorgt de aangekondigde lockdown ervoor dat we het volgende hebben moeten besluiten voor de periode t/m 19 januari 2021:

 • Alle indoortrainingen voor de jeugd gaan niet door. Deze zullen buiten op de atletiekbaan plaatsvinden. Op vrijdag trainen de pupillen en klatjes van 17:00-18:00 en de CD-junioren van 18:00-19:00. De tijden van de buitentrainingen op woensdag blijven ongewijzigd voor de A-pup en CD-junioren (18:15-19:15).
 • Voor volwassenen (A-jun. en ouder) zullen er geen gezamenlijke groepstrainingen zijn. Wel willen we iedereen in de gelegenheid stellen om individueel op de accommodatie veilig en in het licht te kunnen trainen. Dit betekent de warming-up en training zelf doen en na afloop van de training gelijk weer naar huis (de trainer zal vooraf via de groepsapp het programma communiceren).
  Om voldoende afstand te kunnen houden t.o.v. elkaar beperken we het aantal leden dat tegelijkertijd op de baan traint. Vooral op maandag, woensdag en donderdag betekent dit dat er tijdsblokken zullen zijn waar je je voor kan aanmelden (19:00-20:00 en 20:15-21:15). De training zelf zal corona-veilig zijn. Dit houdt in: ruim afstand houden van elkaar (om onbewuste groepsvorming te voorkomen is dit standaard min. 5 meter op de baan, bij passeren mag dit tijdelijk min. 1,5m zijn) en de banen 2 en 4 niet gebruiken.
 • Kantine en kleedkamers blijven dicht en toeschouwers zijn niet toegestaan (toiletten zijn beperkt te gebruiken).

Lees hier de update van de spelregels bij AV Groene Ster:

Corona spelregels (versie 15 december)

Qua activiteiten is het de komende periode zoals gebruikelijk rustig, maar er zijn een paar zaken om over te communiceren:

 • De gluhweinavond op 21 december gaat niet door. Het afscheid van Ton zal naar een later moment uitgesteld worden.
 • De oliebollenloop van 31 december gaat niet door.
 • De KNIP-loop op zondag 3 januari gaat niet door.
 • De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie zal niet fysiek doorgaan.
 • Alle regio crossjes van dit winterseizoen zijn afgelast
 • We hebben nog geen besluit genomen over de clubcross en clubindoor die voor eind maart 2021 gepland staan.

Bovenstaande maatregelen maken het er allemaal niet gezelliger op. Gelukkig kan de jeugd redelijk op dezelfde manier blijven doortrainen (maar dan wel buiten). Voor de volwassenen is het helaas heel individueel, maar toch zijn we blij dat we de accommodatie kunnen blijven gebruiken en iedereen zijn energie op een veilige manier kwijt kan.

Blijf allemaal gezond en fit!

Bestuur AV Groene Ster


Er is een speciaal mailadres ingesteld waar je terecht kan met specifieke vragen en/of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Click here for the English translation

Kalender

Jeugdkamp (onder voorbehoud)
09-04-2021
Senioren competitie (onder voorbehoud)
04-07-2021
OliebollenLoop
31-12-2021 om 11:00
Wedstrijdkalender Atletiekunie
atletiek.nl/wedstrijdkalender

Laatste foto's

Album miniatuur
Clubkampioenschappen outdoor
2020-09-27
Album miniatuur
Afscheid Jeannie Tielen
2020-09-19
Album miniatuur
Aflopen opstapgroep
2020-09-19
Album miniatuur
KNIP-loop
2020-07-12