De overheid versoepelt geleidelijk de maatregelen. Op basis van de meest recente informatie die er is, kunnen we meedelen dat vanaf woensdag 19 mei het volgende gaat gelden:

  • Groepstrainingen zijn weer mogelijk. Dit betekent dat er weer gezamenlijke warming-ups zullen zijn. Wel geldt hierbij dat de 1,5m nog steeds aangehouden moet worden voor iedereen van 27 jaar en ouder. De regels omtrent het baangebruik (baan 1 om te lopen, baan 3 om in te halen en de banen 5 en 6 voor de rust) blijven daarom nog van kracht voor de looptrainingen.
  • De (gezamenlijke) groepstrainingen buiten de baan zijn weer mogelijk (max 30 personen en 1,5m voor iedereen ouder dan 27 jaar)
  • Hoewel het terras van de kantine vanaf 19 mei open zou mogen, zal dit sporadisch het geval zijn. Publiek en toeschouwers zijn in ieder geval nog niet toegestaan op de accommodatie en ook geldt een eindtijd van 20:00 uur. De groepen die overdag trainen zouden wel gebruik kunnen maken van het terras.

 

Qua evenementen de komende periode kunnen we het volgende melden:

  • De avond4daagse, die op de agenda stond voor 1 t/m 4 juni, gaat niet door. In overleg met de scholen wordt nog bekeken of verplaatsing naar september mogelijk is. Wel is er dit jaar ook weer een home-editie (is al gestart).
  • De wedstrijdorganisatiecommissie heeft de intentie om begin juni een onderlinge wedstrijd te organiseren voor de pupillen en junioren. Meer informatie hierover volgt.
  • De geplande competitiewedstrijden op onze accommodatie (19 juni voor de CD-junioren en 4 juli voor de senioren), staan nog wel op de agenda. De Atletiekunie beslist in de laatste week van mei of de CD-competitie op 19 juni door kan gaan.
  • De eerstvolgende KNIP-loop staat gepland voor zondag 29 augustus.
  • De jubileumcommissie is druk bezig met de voorbereidingen voor het jubileumfeest op 11 september. In overleg met de gemeente worden alle corona-gerelateerde zaken besproken. Hopelijk zijn alle maatregelen tegen die tijd ver genoeg versoepeld om het feest dit jaar wel door te kunnen laten gaan.

Het einde lijkt in zicht te komen, maar het is allemaal nog erg fragiel.

Blijf gezond en fit!

Bestuur AV Groene Ster


Er is een speciaal mailadres ingesteld waar je terecht kan met specifieke vragen en/of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kalender

Clubkampioenschappen outdoor (onder voorbehoud)
26-09-2021
OliebollenLoop
31-12-2021 om 11:00
Wedstrijdkalender Atletiekunie
atletiek.nl/wedstrijdkalender

Laatste foto's

Album miniatuur
Jubileumfeest
2021-09-11
Album miniatuur
Athletic Champs SPADO
2021-06-19
Album miniatuur
Athletic Champs
2021-06-06
Album miniatuur
Clubkampioenschappen outdoor
2020-09-27