Helaas volgen de corona-updates elkaar weer in hoog tempo op. Met de door de overheid aangekondigde maatregelen hebben we in nauw overleg met de corona-commissie een aantal beslissingen genomen. Achterliggende gedachte van de besluiten is dat we de landelijke overheid volgen in het reduceren van het aantal contactmomenten, maar tegelijkertijd wel zoveel mogelijk onze leden de gelegenheid willen bieden om hun conditie op peil te houden. De genomen besluiten voor de periode tot en met zondag 19 december zijn:

  • Onze sportaccommodatie is gesloten tussen 17:00 en 05:00.
  • Dit jaar (2021) zijn er in principe geen binnen trainingen meer. Enige uitzondering is mogelijk de klatjes/mini-groep, maar daar over zijn we nog in overleg met de gemeente (onze insteek is om deze training te verplaatsen naar 16:00-17:00 op vrijdagmiddag in de Neerhof).
  • Overdag is de atletiekbaan alleen toegankelijk voor sporters (QR-code niet verplicht) en mag per kleedkamer/toilet max 1 persoon aanwezig zijn. Dit geldt ook voor het halletje bij de kleedkamers. Om om te kleden of te douchen in de kleedkamers is een geldige QR-code verplicht.
  • Alle reguliere trainingen die normaal gesproken na 17:00 zouden plaatsvinden vervallen. Als alternatief zal de accommodatie overdag en in het weekend extra geopend zijn voor individuele trainingen. In overleg met de trainers is dit het volgende schema geworden:

    (op zondag 12 december zijn er geen trainingen voor de A-pupillen en CD-junioren, aangezien dan de regio-cross in Bergen op Zoom is)

  • De kantine mag tot 17:00 geopend zijn. Voor toegang is een geldige QR-code verplicht en binnen zijn zitplaatsen en het onderling aanhouden van 1,5m afstand verplicht.

We hopen dat bovenstaande beperkingen inderdaad maar voor 3 weken gelden, maar dat zal afhangen van hoe de situatie zich ontwikkelt. We volgen het op de voet en zodra er aanvullende besluitvorming en communicatie nodig is, dan zullen we dit laten weten.

Blijf gezond en fit!

Bestuur AV Groene Ster


Er is een speciaal mailadres ingesteld waar je terecht kan met specifieke vragen en/of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste foto's

Album miniatuur
Aflopen opstapgroep
2021-12-18
Album miniatuur
Jubileumfeest
2021-09-11
Album miniatuur
Athletic Champs SPADO
2021-06-19
Album miniatuur
Athletic Champs
2021-06-06