De trainingen worden per groep gegeven door een aantal gediplomeerde trainers op vaste uren. In het zomerseizoen op de baan op het Sportpark "de Knip" en in het winterseizoen in de diverse gymlokalen en buiten op het veld. Er wordt (bijna) het hele jaar door training gegeven, dus ook in de schoolvakanties. Uitzondering hierop vormt de zomervakantie: de jeugd tot en met de CD-junioren heeft dan 6 weken geen training.

Voor alle categorieën worden in de zomermaanden (1 april t/m 30 september) de trainingen verzorgd op Sportpark de Knip. In de wintermaanden worden de trainingen voor de categorieën van KLATjes en Mini-pupillen verzorg in gymzaal de Neerhof, de C-pupillen t/m C-junioren trainen op vrijdag in zalencomplex de Borgh. De A-pupillen t/m C-junioren trainen daarnaast op woensdag op Sportpark de Knip. De recreanten trainen van 1 november tot 1 maart in Gymzaal de Droge Mark. De AB-junioren, senioren, masters en lopers-groepen (incl bootcamp en Nordic walkers) trainen het gehele jaar buiten.

Hieronder volgt een overzicht van de trainingsmogelijkheden voor onze atleten, per categorie is ook aangegeven wie de trainers zijn en hoe deze zijn te bereiken De aangegeven leeftijd is de leeftijd die de atleet aan het eind van het lopende kalenderjaar heeft.

Laatste foto's

Album miniatuur
Aflopen Opstapgroep
2022-07-16
Album miniatuur
Jeugdkamp
2022-04-01
Album miniatuur
Clubcross
2022-02-06