Poster vertrouwenscontactpersoon

Sinds 2019 heeft AV Groenester twee vertrouwenscontactpersonen die namens de vereniging een luisterend oor kunnen bieden in een aantal zaken.

Als je wordt lastiggevallen op de sportclub vind je het misschien heel moeilijk om er iets van te zeggen. Toch is het belangrijk om dat wél te doen. Misschien heeft degene die jou lastigvalt niet eens door hoe vervelend het voor jou is. Als je dat zegt, dan zal hij waarschijnlijk ‘sorry’ zeggen, en het niet meer doen.

Maar soms helpt praten niet, of ben je bang om voor jezelf op te komen. Blijf er niet over zwijgen! Zoek zo snel mogelijk iemand aan wie je het wél kan vertellen! Vertel het aan iemand die je vertrouwt. Je vader of je moeder bijvoorbeeld. Of een vriend of een vriendin. Of iemand op de club. Als iemand anders ook weet wat er gebeurt, kun je er samen iets aan doen.

Kan of wil je je verhaal niet kwijt bij bekende van je, dan is de vertrouwenscontactpersoon er om naar je te luisteren, vragen te beantwoorden en als het nodig is samen naar antwoorden en oplossingen te zoeken.

eHeb je vragen, spreek een van ons aan of stuur een mail:

Elsa Jansen-Smits
06-48684107
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natasja Beije
06-12011546
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste foto's

Album miniatuur
Aflopen Opstapgroep
2022-07-16
Album miniatuur
Jeugdkamp
2022-04-01
Album miniatuur
Clubcross
2022-02-06